ADÓ 1%

 

Adója 1%-át felajánlhatja a Szentlőrinci Általános Iskola Szülői Szervezete számára is: 19035316-1-02

MICROSOFT INNOVATÍV ISKOLA

ISKOLAGYÜMÖLCS PROGRAM

 

         

 

 

 

 

A Zánkai Erzsébet osztálykirándulás

Érdekes balatoni kalandsorozatban lehetett részük szerencsés növendékeinknek: A Zánkai Erzsébet táborba, osztálykirándulásra költöztünk három napra!

Hosszú utazásunk után a gyerekeket színvonalas programsorozat várta a tábor óriási modern helyszínén: Jártunk Stenczer Hilda „Földünk legmagasabb csúcsain”- című képes előadásán, amin a hegymászónő lebilincselő meséi által ismerhettük meg eddigi élete legfontosabb kalandjait és megható tanulságait. A fiúk szép eredményeket értek el a helyismereti Digitális kalandozáson, valamint a szakképzett foglalkozásvezető segítségével gyakorolhattak az Életmentő foglalkozáson. Fabók Mancsi bábszínháza: „A székely menyecske meg az ördög”- című színvonalas, humoros előadása után gyermekeink boldogan pingpongoztak és fogócskáztak a nagy színházi előcsarnokban. Bár az időjárás nem mindig volt a legkegyesebb hozzánk- a táborszervezők munkája összehangoltságának és szakértelmének hála- egy szép balatoni Sétahajó- kirándulásra is eljutottunk, ahonnan megcsodálhattuk a Balaton- közeli városkákat és falvakat. A hadi járműveket bemutató óriási park különösen tetszett a gyerekeknek. Estéinken a gyerekeket az óriási Multicsarnokban diszkó és Animal Cannibals élő koncert várta. Egyik délelőtt a Mesekvíz- foglalkozáson három kisebb csoportban mérték fel jártasságukat. A programok közötti szabadidejükben kedvükre játszóterezhettek, trambulinozhattak, a Játékterem asztali játékaival gyakorolhattak vagy több helyszínen vásárolhattak. A tábor területének szépen gondozott óriási parkjaiban jól esett a rohangálás, a rengeteg séta.

(Ezúton is köszönjük a táborozás járulékos költségeinek biztosítását a Szentlőrinci Alapfokú Művészeti Iskola Szülői Munka Közösségének!)

 

 Galéria megtekintése >>